Desert Empire


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Lopott idő; Balar - Aicha
Today at 12:02 pm
írta: Balar
Éjszakai csapás - Balar&Vashti
Vas. Nov. 19, 2017 5:33 am
írta: Balar
Vad kecske Ivó - Rayan & Kraisorn
Szer. Nov. 15, 2017 6:17 pm
írta: Rayan
Reggeli beszélgetés; Thylia - Aicha
Hétf. Nov. 13, 2017 8:49 pm
írta: Aicha Khaled
aglaie && talen-jei
Pént. Nov. 10, 2017 8:29 pm
írta: Aglaie
Hazaváró - Shaneeka & Rayan
Kedd Nov. 07, 2017 8:59 pm
írta: Rayan
A hónap válaszadói
Balar
 
Aicha Khaled
 
Rayan
 
Dana Amarah
 
Vashti Shohreh
 
Thylia Shaphire Beshenal
 
Admin
 
Kraisorn Suriyasen
 
Bassam Al Zaghar
 
Shaneeka
 
Statisztika
12 fő
Férfi
9 fő
Neolita nemesek
8 fő
Neolita polgárok
4 fő
Hárem 3 fő
Katonaság
1 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
0 fő
Rabszolgák
2 fő
Marilla fiai
3 fő
Agrona rend
1 fő

Ophelia Izzard
Háremhölgy
avatar
Hozzászólások száma : 11
Join date : 2017. Aug. 01.
Hétf. Aug. 28, 2017 7:58 pm
Mióta apámtól el kellett válnom a szívem majd meg hasadt. Ő boldogan, és büszkén távozott, én meg szomorúan, orromat lógatva mentem végig a folyósokon, amin vittek.
A királynéval való beszélgetés után szinte azonnal el kellett köszönnöm apámtól, pedig otthon a fiúktól nem köszöntem el. Azt mondta, hogy nem lesz semmi baj sem , és tessék lássék, fogalmam sincs, hogy mikor beszélhetek velük, vagy ölelhetem meg őket. Arra már nem is gondolok, hogy mikor lesz lehetőségem arra, hogy edzek, vagy viaskodjam velük.
Egyelőre az a sorsom, hogy bezárnak egy csomó ismeretlen közé, ahol meg kell tanulnom élni.

A sok folyosón már nem tudtam, hogy merre járhatunk éppen, talán épp ez is volt a szándékuk, de amit egyértelműen felismertem az a fürdő. Pedig se koszos, se büdös, se semmi nem vagyok, még is ezzel kellett kezdenem. Alaposan lecsutakolni magamat valami illatos szappan félével, vagy nem is tudom pontosan mi lehetett az. És ,ha ez még nem lett volna elég, akkor még egy szolga a hajamnak is neki esett. Pedig azzal se volt semmi gond sem. Viszont amitől leginkább kiakadtam a végén az a ruha volt, ami rám várt. Nem akartam fel venni. Lenge, átlátszó szinte, és nem az én stílusom. Apám sosem értette miért nem vagyok oda a finom kelmékért, de úgy fest itt nincs választásom. Az egyik segítő aki ott volt közölte, hogy vagy felveszem, vagy mehetek meztelenül be a hárembe. Így inkább felvettem. És, hogy mind ezek után mi volt? Megkaptam a szállásomat, majd jó pár szem elé kerültem. Egyik mosolygott, a másik megölt volna, vagy talán lehet mind kettő.

Az első nap nagyon nehéz volt. Nem találtam a helyemet. Este az erkélyen álldogáltam, és szerintem az álom is ott talált meg hajnali órákban. Az, hogy kerültem az ágyamba fogalmam se volt róla. Ahogy arról sem , hogy az a szürke szalag, hogy került a kezemre. Nem tudtam mire vélni ezt a dolgot, így kérdezősködni kezdtem, és amikor le akartam fenni az egyik szolga rám szólt, hogy nem szabad. Viszont az feltűnt, hogy ha én nem is tudom mi ez, a többi lány igen. Volt aki dulva-fulva elment, más csak sóhajtott, mások a szemükkel öltek épp. Mit vétettem? Mi ez?

Időm se volt tovább kérdezősködni, mert megjelent egy fegyveres alak mondván, hogy az edzés nem sokára kezdődik, és öltözzünk, kint vár minket. kint. Ez az egy szó elég volt, na meg az edzőruha látványa, hogy az eddigi tehetetlenségemet elmossa. Szerintem életemben ilyen gyorsan még nem öltöztem át, aztán sorba álltam, ahogy a többi lány is.
- Hová megyünk pontosan? – kérdeztem halkan a mellettem állót.
Vissza az elejére Go down
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Kelet Birodalma :: Királyi palota-
Ugrás: