Desert Empire


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Lopott idő; Balar - Aicha
Today at 12:02 pm
írta: Balar
Éjszakai csapás - Balar&Vashti
Vas. Nov. 19, 2017 5:33 am
írta: Balar
Vad kecske Ivó - Rayan & Kraisorn
Szer. Nov. 15, 2017 6:17 pm
írta: Rayan
Reggeli beszélgetés; Thylia - Aicha
Hétf. Nov. 13, 2017 8:49 pm
írta: Aicha Khaled
aglaie && talen-jei
Pént. Nov. 10, 2017 8:29 pm
írta: Aglaie
Hazaváró - Shaneeka & Rayan
Kedd Nov. 07, 2017 8:59 pm
írta: Rayan
A hónap válaszadói
Balar
 
Aicha Khaled
 
Rayan
 
Dana Amarah
 
Vashti Shohreh
 
Thylia Shaphire Beshenal
 
Admin
 
Kraisorn Suriyasen
 
Bassam Al Zaghar
 
Shaneeka
 
Statisztika
12 fő
Férfi
9 fő
Neolita nemesek
8 fő
Neolita polgárok
4 fő
Hárem 3 fő
Katonaság
1 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
0 fő
Rabszolgák
2 fő
Marilla fiai
3 fő
Agrona rend
1 fő

Állj át a sötét oldalra! (van sütink) Mankar & Sin

 :: Kelet Birodalma :: Garamantes városa Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Sigyn
Rabszolga - félvér
avatar
Hozzászólások száma : 23
Tartózkodási hely : Alattad...uhm mármint Garamantes
Join date : 2017. Aug. 15.
Pént. Szept. 01, 2017 3:22 pm
- Hálásan köszönöm. - hajol meg kicsit, tisztelete jeléül, bár jelenlegi helyzetében a hajlongás magával vonzza a felrobbanó fájdalom érzését. Az árus csak biccent, és már nem is foglalkozik vele, egy neolitával kezd élénken üzletelni. Nyilván valóan több érdeklődést mutat irányába, mint Sinébe. Bár ez természetes, ha egy rabszolgával leállnak üzletelni, az ritkaság. Nekik megszabott árakat mondanak, és ha elhagyja az ajkuk az alku szó, elküldik őket. Nem úgy Sint. Jellemével hamar megkedveltette magát pár árussal, így itt-ott kedvezményesen veheti meg a gyümölcsöket, a kenyeret. Míg mások pont az engedelmes, kedves természete miatt gátlástalanabbak vele. És az előbbi árus, akinek a gyümölcseit szorgosan belepakolta a fonott kis kosarába még a kedvesebbek egyike. Tenyere sajog, tele van apró sebecskékkel, mindezt a saját körmei okozták, Yahya kínzásainak kiállása során. Testét kék-zöld foltok borítják, és a szája is fel van repedve egy helyen. Arcra keveset üt, hisz egy nyomorékot senki sem venne meg tőle. Ez a mázlija. Vagyis lenne, ha végre megvenné valaki. Léptei tovább viszik a piacon, tekintete a fellelhető portékák sokaságán válogat, de ügyel arra, senkinek se menjen neki. Egy kisgyerek mégis elé szalad. Habár nem lehet több év a kölyökben sem mint magában Sinben, az felháborodva ordít rá, és löki meg. - Miért nem figyelsz oda?! Nem látod hogy itt voltam? Hülye emberfattyú. - köpi a szavakat megvetően, a tipikus gyereki felsőbbrendű daccal, ami - mivel Sin rabszolga - még jogos is, vagy legalábbis a járókelők közül nem kel senki a védelmére, hogy bebizonyítsa a fiú igazságtalanságát.
- Bocsánat. - suttogja leszegett fejjel, mire a gyerek kitépi a kezéből a kosarat, minden kétségbeesett tiltakozása ellenére, és eldobja a piac széle felé.
- Szerezd csak szépen vissza. - röhög, de az anyja távoli hangjára el is siet.
Sin remegő lábakkal fut az elhajított kosár után, út közben fel-fel kapdosva a kihullott gyümölcsöt. Nem akarja hogy a többi erre kószáló kölyök felszedje, mert akkor oda az áru és a pénz is. Kis hadakozás, neoliták kerülgetése és hajlongás - minden egyes gyümölcs felszedése után fájdalmas fintor - megkaparintja a kosarat, és megkönnyebbülten sóhajt fel. Meg van minden. Visszafordul hát a piac felé, hogy megvásárolja a még kimaradt szappant, ám egy óriási tenyér tapad az arcára, és erős kezek rántják magukkal. Sikítását elnyeli a szája előtt lévő kéz, kapálózását megakadályozzák a vasbilincsként szorító karok. A kosarát is egy hajszál választja el, hogy ismét el ne veszítse. Szíve már ettől a torkába ugrik, szemei riadtan kutatják a karok tulajdonosát, mígnem az maga felé nem fordítja és az egyik kereskedő épület falának nem szorítja a testét. Egy férfi...mégis mit akar? Bántani őt? Megkínozni?
Vissza az elejére Go down
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Kelet Birodalma :: Garamantes városa-
Ugrás: