Desert Empire


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Védelmedben jöttem - Bassam&Vashti
Kedd Okt. 17, 2017 5:45 pm
írta: Vashti Shohreh
Kelet Birodalma
Kedd Okt. 17, 2017 9:26 am
írta: Admin
Útban a Mahakam felé - Dana és Rayan
Hétf. Okt. 16, 2017 1:09 pm
írta: Dana Amarah
Reggeli beszélgetés; Thylia - Aicha
Hétf. Okt. 16, 2017 10:45 am
írta: Aicha Khaled
Hazaváró - Shaneeka & Rayan
Vas. Okt. 15, 2017 2:24 pm
írta: Rayan
Illemtankönyv 5.o. - Hogy ne várd haza Gazdád.
Pént. Okt. 13, 2017 9:26 pm
írta: Azara
Kirándulás
Hétf. Okt. 09, 2017 8:18 pm
írta: Zamira Di Malliani
A hónap válaszadói
Rayan
 
Bassam Al Zaghar
 
Dana Amarah
 
Shaneeka
 
Admin
 
Thylia Shaphire Beshenal
 
Aicha Khaled
 
Vashti Shohreh
 
Rabah Bachir Al Zaghar
 
Nasrim Dahlhaus
 
Statisztika
15 fő
Férfi
10 fő
Neolita nemesek
10 fő
Neolita polgárok
2 fő
Hárem 5 fő
Katonaság
2 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
1 fő
Rabszolgák
3 fő
Marilla fiai
3 fő
Agrona rend
1 fő

Jackson Winney (készülőben)

 :: Karakter központ :: Karakteralkotás Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
avatar
Hozzászólások száma : 1
Join date : 2017. Sep. 10.
Vas. Szept. 10, 2017 9:38 am


Karakter neve

 
 
 
 
 
 

♦️ Karakter beceneve : Jackson Winney
♦️ Karakter kora :25
♦️ Karakter faja : Neolita
♦️ Szexuális beállítódás : Egyértelmű Hetero.
 

♦️ Karakter rangja (kasztja) : Nincs
♦️ Karakter foglalkozása : Nincs
♦️ Avatar alany :  Josh Hartnett

  Külső jellemzés/ Genetika
 

 
Szerintem sok embernek a foglalkozása igen csak ki hat a testének a kinézetéhez, nos ebben az esetben sincsen máskét. Jakcson egy igen erős testfelépítéssel rendelkezik, izmai kidolgozzottak, az idők során a harcok megedzették. Testét harci sebek borítják, volt már kínzás alatt is sok vágás található a hátán meg a mellkasán. Haja színe barnás fekete, de inkább feketébe csap át az idők során befeketedett, gyerekkorában szőke hajjal született, de ezt idővel változott ahogyan felnőtt. Szeme színe fekete. Öltözködése igen csak érdekesenek mondható, amikor bevetésen van akkor a szükséges felszerelésben van, viszont amikor a magán életben van legtöbször öltönyben lehet látni, persze ahol a klima meg engedi azt. A genetikai változások, nos hát rá igen csak különösen hatott a dolog egy bizonyos végtag nagyobb az átlagosnál, de más elváltozás külső jegyekben nem mutatkozott meg. Állati szempontból a farkas, nagyon jó érzéket adott számára, egy kis hátrányt is mivel a farkas az nem él egyedül mindig falkában ezért ő is mindig keresi a saját "falkáját".
 


Karaktered belső jellemzése
 


Egy igen csak öszetett személiségről beszélhetünk, nála nincsenek sablonok vagy ehhez hasonló dolgok, olyan fajta ember akinek ezer arca van és sohasem tudni melyiket mutatja éppen.  Viszont belsőleg két emberről beszélhetünk amikor a munkáját végzi, ha lehet azt munkának nevezni, a nők meghoditása főleg a gazdag nőké, hiszen valamiből csak meg kell élni. A magán életében szinte teljesen más képes ketté választani a dolgot, ő így viseli el azt a sok traumát amit a munkájában el kell viselnie. A magán életében barátságos, segítőkész, egy igazi társasági ember mint amilyennek nevelték is a szülei, egy olyan személyiség amire bármilzen szülő büszke lehetne, hogy egy ilyen férfit tudott felneveleni.
Írd le képességeit: Kézügyességekben igen csak kiemelkedő tehetsége van, fegyverorgatásban meg az évek során sok harci stilust tudott elsajátítani.

 


  Történeted
 

 
Elküldtek a gyógyítóhoz, most kérdezhetném miért kell nekem oda mennek amikor teljesen egészséges vagyok, azt hiszik a szüleim ha valaki lusta és naplopó azt lehet gyógyítani. El kell keserítsem őket, mert ezt a betegséget nem lehet. Bekopogok az ajtón, ott egy öreg nő volt, hogy szépen fogalmazzak és ne használjam a banya jelzőt. Semmi kedvem nem volt az egészhez de parancsba adták.. szóval nem igen volt amit tehetettem volna. Le ülök a székre a szobába jellegzetes öreg szag volt, keveredve a gyógyfüvek igen csak érdekes illatával, meg is borzongtam amint be léptem.
-Helló- köszöntem be, a magam stílusán ha már kötelező, hogy itt legyek akkor már élvezzem is ki a helyzetet nemde?
-Amíg befejezem ezt a kenőcs készítését addig mesélj magadról- mondta nekem a vén banya, nos én tettem is a dolgom, mint egy szófogadó kis gyerek. Igazából szerettem volna mielőtt megszabadulni tőle, ezért nem ellenkeztem vele.
-Nos akkor kezdjük is el, az én nevem Jackson Winney, igazából sokat nem tudnék magamról mondani nincsen bennem semmi olyan különleges dolog ami a többi neolitában ne lenne meg. Nem vagyok sem hős, harcokban sem vagyok kiemelkedő, semmilyen nagy tett nem vittem véghez amivel a királyság jó létét szolgáltam volna. Egy átlagos „ember” vagyok semmi több,  legalábbis ha van valami különleges bennem akkor azt még nem fedeztem fel. Születésemkor csak egyetlen egy állati gént kaptam, a farkas volt az. Más neoliták legalább két állati génekkel rendelkeznek, én nem talán ez különleges lenne? Igazából furcsa módon más neolitákkal kapcsolatban az én állati génjeim sokkal inkább dominálóbbak, mivel csak farkas gén van ezért jobbak és erősebbek a hatásai, mint más neolitálnak akik több állati génekkel is rendelkeznek. Akkor haljunk egy kicsit a gyerek koromról is. Szüleim már régen meghaltak, kiskoromban az emlékük is halványan rémlik, amit tudok róluk azt másoktól halottam. A felső osztályba tartoztak, de az úgy nevezett barátok hamar el lopkodták a családi vagyont szóval mondhatni az utcán nőttem fel. És a mai napig is így tengetem az életem.
 

   
Kód:
<font color="#556B2F">[size=16]Jackson Winney [/size]</font>
    <font style="font-size: 13px;text-transform: uppercase;font-family: courier new; color: #2F4F4F;text-shadow: 1px 1px #000000;">Életművész, (naplopo) </font>

    ♦️ Karakter rangja:Nincsen
    ♦️ Karakter kora :25
    ♦️ Karakter faja :Neolita
    ♦️ Genetika:megnövekedett ötödik végtag.
    ♦️ Hozzátartozók:-
 
Vissza az elejére Go down
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Karakter központ :: Karakteralkotás-
Ugrás: