Desert Empire


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Védelmedben jöttem - Bassam&Vashti
Kedd Okt. 17, 2017 5:45 pm
írta: Vashti Shohreh
Kelet Birodalma
Kedd Okt. 17, 2017 9:26 am
írta: Admin
Útban a Mahakam felé - Dana és Rayan
Hétf. Okt. 16, 2017 1:09 pm
írta: Dana Amarah
Reggeli beszélgetés; Thylia - Aicha
Hétf. Okt. 16, 2017 10:45 am
írta: Aicha Khaled
Hazaváró - Shaneeka & Rayan
Vas. Okt. 15, 2017 2:24 pm
írta: Rayan
Illemtankönyv 5.o. - Hogy ne várd haza Gazdád.
Pént. Okt. 13, 2017 9:26 pm
írta: Azara
Kirándulás
Hétf. Okt. 09, 2017 8:18 pm
írta: Zamira Di Malliani
A hónap válaszadói
Rayan
 
Bassam Al Zaghar
 
Dana Amarah
 
Shaneeka
 
Admin
 
Thylia Shaphire Beshenal
 
Aicha Khaled
 
Vashti Shohreh
 
Rabah Bachir Al Zaghar
 
Nasrim Dahlhaus
 
Statisztika
15 fő
Férfi
10 fő
Neolita nemesek
10 fő
Neolita polgárok
2 fő
Hárem 5 fő
Katonaság
2 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
1 fő
Rabszolgák
3 fő
Marilla fiai
3 fő
Agrona rend
1 fő

Nagah Al-Wahid(folyamatban)

 :: Karakter központ :: Karakteralkotás Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
avatar
Hozzászólások száma : 1
Join date : 2017. Sep. 26.
Szer. Szept. 27, 2017 7:23 pm


Nagah Al-Wahid

 
 
 
 
 
 

♦️ Karakter beceneve : Nag
♦️ Karakter kora : 42
♦️ Karakter faja : Neolita
♦️ Szexuális beállítódás : Hetero
 

♦️ Karakter rangja (kasztja) : Katona(Agrona rend)
♦️ Karakter foglalkozása : Hóhér; Kínvallató

♦️ Avatar alany : Travis Fimmel

  Külső jellemzés/ Genetika
 

 
Milyen a szeme, milyen a pillantása? Milyen színű a haja,rövid vagy hosszú ? Hogyan szereti hordani? Van e valami érdekes testjegye? piercing, tetoválás, egyéb dolgok?Milyen az alkata? Milyen ruhákat hord szívesen...
Min8-10 mondat legyen

Neoliták esetében kérjük jegyezed ide le, hogy a genetikai mutáció miatt milyen külső testi jegyekkel rendelkezik! Illetve a genetikai változások nála, hogyan jelentkeznek.
 


Karaktered belső jellemzése
 


Jellemedet legalább 10-15 mondatba foglald össze, ha több az se baj. Írd le szokásaidat, hobbidat, miket szeret, miket nem szereted a karaktered. milyen célok vezérlik, hogyan áll a birodalom többi lakosához, fajához.

Írd le képességeit: mihez ért a legjobban, tud e fegyvert forgatni stb

 


  Történeted
 

 
Nos, rengeteget gondolkodtam miként is kezdhetném e sorokat, de a legjobb megoldás ha nem rágódom rajta túl sokat és papírra vetem ami csak eszembe jut.

Kezdeném is eme iratok miértjével. Halálom után valószínűleg megannyi valótlan hír fog terjedni rólam és véletlenül sem szeretném hogy besározzák a nevem. A legegyszerűbb ha én magam írom le hogy ki vagyok, miket tettem és miért.

A nevem Nagah Al-Wahid, Sayid Al-Wahid és Miriam Isa egyetlen gyermeke vagyok és a Dél Birodalma északi részén születtem egy apró, elfeledett kisvárosában, Sentában. Életem első 18 éve meglehetősen unalmas volt szóval részletesebben nem térnék ki rá, annyit érdemes tudni hogy átlagos polgári család voltunk, talán egy kicsivel tehetősebb az átlagnál.
Pont a 19. születésnapot töltöttem mikor anyám meghalt, elnézést hogy ennyire tárgyilagosan írok róla de mára már egyáltalán nem hat meg a halála, sőt örülök neki. Apám az a szánalmas rohadék nem tudta elfogadni anyám hiányát hát mit tett? A talpára állt hogy egyben tartsa a családot. Ez lenne a normális igaz? Vagy nem? Mindenesetre ő pusztán annyit tett hogy elherdálta a pénzt szajhákra és töménytelen mennyiségű alkoholt. Félre értés ne essék, annyira azért "gondoskodó" volt hogy vett egy rabszolgát, de minek? Talán valami házvezetőzőnek vagy mi a franc? Máig nem értem. De a szolgaleány legalább szép volt és aranyos, tőlem alig volt idősebb talán 2-3 évnél? Pontosan nem tudom, valójában sosem kérdeztem a pontos korát mert nem érdekelt. A nevét viszont a történtek ellenére sosem feledem. Zaida-nak hívták, óh, ma is látom magam előtt a hamvas és ártatlan arcát mikor felidézem a nevét. Mondjuk ezt a képet hamar eltorzítja a többi emlék...
Ahogy teltek a hetek, hónapok elég sokat beszélgettem Zaida-val. Valakivel muszáj volt, apám sose volt otthon, barátaim sem igazán voltak, én pedig társaságra vágytam és erre ki lett volna jobb mint az akivel egy fedél alatt élek. Néha egyébként eltűnődöm miért nem próbált megszökni? Össze jöhetett volna. Vagy, miért nem ölt meg engem vagy apám mikor hébe hóba hazaesett részegen? Sosem jöttem rá miért de valamiért nálunk akart maradni, vagy csak jobb helyre nem számíthatott, talán úgy volt vele hogy ez még mindig a kevésbé szar megoldás. Nem mintha amúgy lenne választása...
De az elmélkedést hanyagolnám és a lényegre térek mert eddig csak pár unalmas infó rólam, a családi körülményekről. Semmi konkrét hogy miként is lettem az, aki ma vagyok.
A sok sok félrebeszélés után, akkor belekezdek.
Gondolom senki nem lepődik meg, ha azt mondom hogy elég közel kerültem Zaidahoz, már már túl közel is. Amolyan gyerekszerelem féle dolog de egy-két év elteltével megvoltam győződve hogy ha kell a világ végére is elmegyek vele de ő lesz a feleségem és gyermekeim anyja. Ezt gondoltam de igazából sosem vonzott a családalapítás gondolata, bőven beértem volna ha csak mellettem marad.
Igen-igen, mondjuk ki rövidebben. Szerelmes voltam, főleg miután vele vesztettem el a szüzességem. Onnantól csak ő volt számomra. Apám mondjuk ezt a kapcsolatot sosem díjazta volna, gondolom... legalábbis büszke neolitának ismertem, még csak egyenlő beszélgetőpartnernek sem tekintene egy embert vagy egy félvért. Nemhogy rabszolgát.
De egy fiatal fiút ez mit érdekel mikor szerelmes és övé a világ...
Viszont valami változott napról napra. Talán elkezdtem látni? Idővel olyan távolságtartónak tűnt, gyáva voltam rákérdezni ezért letudtam a "Minden oké? Ó hát persze" szóváltással. De elkezdett emészteni a féltékenység. Megvoltam róla győződve hogy valakit megismert, vagy találkozgat valamikor. Persze eszembe se jutott hogy ha nem lép ki a házból hogyan ismerne meg bárkit is? De ez akkoriban nem igen foglalkoztatott, csak így volt és kész.
Egy nap jött egy remek ötlet, úgy döntöttem a kedvében járok és mivel tehetném meg ezt? Megölöm az előző gazdáját. Most bizonyára a homlokod ráncolod, "ennek meg mi értelme?". Elmondom, nagyon egyszerű. Amikor először voltam együtt vele, egyértelmű volt hogy már nem szűz, szóval kombináltam kicsit. Ismertem az előző gazdáját szóval "undok, öreg perverz neolita + ártatlan szűz rabszolgaleány = erőszak" Én hülye azt gondoltam ha megölöm akkor minden helyrejön. Mentségemre szóljon hogy fiatal voltam, szerelmes és nem volt egy apám aki felpofozzon és mondja nekem "Fiam, te egy barom vagy."
Másnap útnak is indultam. Szerencsére tőlünk nem messze lakott az öreg, azt hiszem Nadal bácsinak vagy hogy szólítottam kisgyerekként. Nadal, igen, határozottan Nadal bácsi.
Mondjuk ő is meglehetősen lecsúszott, elvesztette minden vagyonát és állandóan az egyik legalja ivóban fojtja bánatát abba a szar felhígított löttybe. A hideg is kiráz amikor felidézem azoknak az italoknak az ízét.
De nem akarok megint eltérni a tárgytól, szóval betértem abba a lebujba és a pulthoz sétáltam.
Aztán kértem egy üveg sört? Bort? Elég régen volt, kell egy kis idő még felidézem.
- Üdv, egy üveg Whiskeyt kérnék. Bármelyikből... ami kézre esik. -mondtam a meglepően csinos kiszolgálónak. Míg ő keresett egy bontatlan üveget én hátat fordítottam a pultnak és elkezdtem keresni a jó öreg Nadal bácsit. Pár másodpercnyi nézelődés után meg is lett. A sarokban ült, fejét a kezei közé zárta és úgy dőlt előre az asztalra. Feltehetően részeg volt, mint mindig. Közben mögöttem halk koccanás jelezte hogy előkerült az üveg Whiskey. Mondjuk közel sem hasonlított olyan italra amit meglehet inni, sokkal inkább valami fertőzéses állat vizelete, na de nem is azért mentem arra a lepratelepre hogy egy jó igyak.
- Még kérnék mellé két poharat is, lehetőleg tisztát. - Nem mintha számítana mennyire tiszta az a pohár. Nadal bácsinak úgyis mindegy miből issza azt a szart. A cél az volt hogy a lehető legjobban kiüssem, így megkönnyítve a megölését. Szerencsére ezen a helyen sosem kellett tartani a következményektől. Aki ide bejött, az aláírt egy "Valószínűleg ma meghalok szerződést." A kiszolgáló hölgy szemöldökét felhúzva nézett rám a pult mögül.
- Tisztát? - Kérdezte értetlenül, én meg csak legyintettem és elvittem a két elém került poharat majd megindultam Nadal asztala felé és vele szemben lehuppantam. Az egyik poharat elé, a másikat magam elé raktam és töltöttem mind a kettőnknek, majd vártam mikor kel fel magától. Meglehetősen türelmetlen típus vagyok úgy hogy nem várhattam 2-3 percnél többet hangosan odaszóltam.
- Jó reggelt uram, Nagah vagyok. Hoztam magának egy italt. Remélem nem tartom fel, szeretnék önnel beszélni. - Hirtelen kapta fel a fejét az öreg majd rögtön a pohárért nyúlt és kiürítette a tartalmát. Rám nézett, láttam rágódik rajta ki a fene lehetek de végül csak eszébe jutott ami kész csoda. Évek óta töménytelenül iszik és nem hogy rám emlékszik, még él is. Megvakarta a fejét majd válaszra méltatott.
- Khm khm khm. Tudom ki vagy kölyök, te... vagyis nem... ti az ööö apáddal.
Ti vagytok azok a tudod na... ti vettétek meg a szolgámat. Igen hát persze, ti voltatok azok.
Mi a fenét akarsz tőlem? Talán visszaadnád? -
hangosan hahotázott a végén, de szerintem ezt csak ő találta viccesnek. Egyre jobban izgultam és egyre türelmetlenebb lettem, nem vártam sokat, a lényegre tértem.
- Azt akarom tudni hogy még az ön szolgálatában állt Zaida, ön... hogy is mondjam. Hozzáért? Mármint tudja, úgy...? - kissé zavarba jöttem mikor feltettem a kérdést de majd kiugrott a szívem a helyéről a válaszra várva. Nem is tudtam mit akarok hallani. Ha bebizonyosodik hogy igazam volt és megerőszakolta akkor okkal ölöm meg de valószínűleg beleőrülök a gondolatba hogy egy ilyen undorító alak hozzáért. Ha meg nem lesz igazam... mit fogok tenni? Másképp hogyan járhatnék a kedvében? De ezeket a gondolatokat gyorsan elhessegettem és kíváncsi tekintettel meredtem az öregre. Közben beugrott a whiskey. Elkezdtem neki öntögetni az újabb és újabb köröket hogy ne fogjon gyanút. Az 5. pohara után lelkesen válaszolt.
- Arra vagy kíváncsi hogy meghágtam-e? Ó hogyne, a feleségem halála után kellett valaki aki elszórakoztat kicsit, érted. - mondata befejezése után nevetett egy sort majd gyanakvóan rám nézett és ismét szólt.
- Fiam, a tekintetedből látom hogy te is meghágtad, de úgy veszem észre hogy elég zaklatott lettél. Szánalmas, beleszerettél egy szolgába? Úgy érzem nem beszélgetni jöttél. - a mondat végén hirtelen az asztalra csapta a harci fejszéjét amin alaposan végignéztem. Elképesztően szép volt, új, élezett. Valószínűleg ez az utolsó vagyontárgya, szinte biztos csak azért nem adta el mert ezzel megtudja magát védeni ezen a helyen. Köpni, nyelni nem tudtam, mire megtettem volna újra ő beszélt.
- Hörpintsd fel a poharad tartalmát, aztán takarodj, és örülj hogy megúszod ennyivel te kis szaros. Ha még egyszer idetolod a pofádat esküszöm neked kettéhasítalak. - nagyot nyeltem, felhajtottam a poharam. Fintorogva nyeltem le, undorító íze volt. Lassan felálltam és megindultam az ajtó felé. Közben vergődtem. Elmenjek vagy térjek vissza és tegyem amit tennem kell? Addig hergeltem magam még hirtelen megfordultam és mint a harcba induló katona, ordítva rontottam neki. De nem az elképzeléseim szerint zajlott, ő hirtelen felpattan, kitárta kezét és már hanyatt is estem. Fejét csóválta majd a fejszével suhintott... lehunytam a szemem, tudtam itt a vég aztán egy hangos durranás és még egyben voltam. Kinyitottam a szemem, a fejsze a fejemtől úgy 10 centire érkezett a padlóba és beragadt. Vagy csak annyira részeg hogy képtelen kihúzni. Nem volt sok időm gondolkozni, pánikba estem ezért az első eszközt felkaptam ami közel volt. Szerencsémre egy üvegdarab volt. Erősen megszorítottam, éreztem ahogy a kezembe is belevágott de csak így tudtam biztosan tartani. Aztán az öreg Nadal combjába szúrtam majd az oldalába. Ő ordítozva borult hátra, én meg mintha csak ösztönösen cselekedtem volna felpattantam és kirántottam a a fejszét a padlóból. Most már magabiztosabb voltam, elöntött a düh, a vágy és nem tudom szavakba önteni mennyire élveztem csak azt hogy felette állok. Nem is rágódtam rajta túl sokat, lesújtottam rá, nem is egyszer, talán vagy 50-70 alkalommal? Közben elöntött valami csodálatos érzés, egyáltalán nem zavart a szag, a belsőségek látványa valamint az arcomra és ruhára fröccsenő vér. Mikor már pépesre vertem a fejét elindultam hazafelé. Az elmém nem volt tiszta, valamiért azt fantáziáltam hogy hazamegyek, odamegyek Zaida elé és megmondom mi történt ő meg a nyakamba borul. De belátom, rettentően buta voltam. Sőt... ostoba.
Na de, beléptem a házba. Rólam csepegett a vér és az izzadtság de ez valamiért egyáltalán nem zavart. A ház csendes volt, alkohol szag volt úgy hogy tudtam apám otthon van. Ő bizonyára alszik, akkor Zaida lehet bevonult az emeleti szobájába. Szedtem a lábaim amennyire csak tudtam és felérve hangokat hallottam. Nyögdécselés, ágynyikorgás. Az ajtóhoz settenkedtem és benéztem a résen. Zaida volt bent és Sayid. Többé nem tekintettem apámnak.
Kicsit jobban rálöktem az ajtóra és egy-két lépést beljebb mentem. Ők olyan jól szórakoztak, észre se vették hogy ott vagyok. Én csak néztem őket... és éreztem ahogy kezd elködösülni az elmém mint az iménti fogadóban. Ekkor tudatosult bennem hogy nekem sosem lesz olyan életem mint egy átlagpolgárnak, feleség, gyerekek stb.... az nem én vagyok. Ez volt az a nap amikor rájöttem hogy ez vagyok én. Semmi több.
Aztán bármiféle hezitálás nélkül megindultam az ágy felé és Sayid koponyájába hasítottam az újonnan beszerzett fegyveremet. Majd egy laza mozdulattal lelöktem Zaidaról. Egy pillantást még vetettem Sayidra, a meztelen ernyedt teste undorító látványt nyújtott. Ami utólag kissé meglepett az az hogy semmiféle bűntudatom nem lett sem akkor, sem később. De megint csak elkalandozom. Aztán Zaidan néztem végig, ebben az elmeállapotomban egyáltalán nem izgatott a testének látványa, csak egy ellenséget láttam és készültem lesújtani ismételten, ezúttal a lány koponyáját akartam kettéhasítani de mintha valami megállította volna a kezem. Nem voltam képes rá, nem ment. Láttam hogy mozog a szája, de nem hallottam mit mond vagy talán csak nem figyeltem... de tudtam hogy márpedig akkor is megölöm. A fejszét magam mellé engedtem majd hagytam kicsusszanni a kezemből és ugyanazzal a kezemmel ráfogtam a lány nyakára és szorítani kezdtem, egyre jobban. Aztán egyszer csak éreztem ahogy elroppan a kis nyaka.
Aztán egyszerűen csak leültem a földre és néztem ki a fejemből. Szép lassan kitisztult az elmém... aggódtam hogy talán megbánom amit tettem? Éreztem valamit, de nem megbánást, inkább lelki nyugalmat.

 
Vissza az elejére Go down
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Karakter központ :: Karakteralkotás-
Ugrás: