Desert Empire


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Lopott idő; Balar - Aicha
Today at 12:54 am
írta: Balar
I.N.F.E.C.T.E.D
Szomb. Jún. 02, 2018 10:42 am
írta: Vendég
Ki kicsoda
Hétf. Márc. 12, 2018 11:17 am
írta: Dana Amarah
double the trouble - rayan && kraisorn
Szomb. Feb. 17, 2018 9:53 am
írta: Rayan
D S H
Vas. Feb. 04, 2018 5:55 pm
írta: Vendég
Seattleties
Vas. Jan. 28, 2018 6:59 pm
írta: Vendég
Khagra rend - Parancsnok
Csüt. Jan. 04, 2018 10:24 pm
írta: Admin
Khagra rend - Nagy Mester
Csüt. Jan. 04, 2018 10:05 pm
írta: Admin
A hónap válaszadói
Aicha Khaled
 
Balar
 
Statisztika
Neolita nemesek
8 fő
Neolita polgárok
4 fő
Kiválasztottak 3 fő
Katonaság
1 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
0 fő
Rabszolgák
2 fő
Marilla fiai
3 fő
Khagra rend 1 fő

Idővonal- Világunk kialakulása

 :: Szabályok és leírások Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Csüt. Nov. 02, 2017 12:05 pm
Admin
avatar
Hozzászólások száma : 128
Join date : 2017. Jul. 15.
Felhasználó profiljának megtekintése http://desertemp.hungarianforum.com
Kezdetek
Figyelmeztették az emberiséget az előjelek, de nem vettük komolyan őket. Nem foglalkoztunk ekkor még velük, majd emelkedni kezdett a hőmérséklet, megváltozott a tenger áramlatok iránya, megolvadtak a jégsapkák, és a világ változni kezdett. Eltelt majd nem 100 év úgy, hogy semmit sem tettünk.

2170- ban a hurrikánok, a tornádók, az áradások és az aszályok a Föld elnéptelenedésével fenyegették már az emberiséget. Nem csak kisebb partszakaszok, szigetek tűntek el, hanem egész városok semmisültek meg. A világ ekkor már észbe kapott, és neki fogott menteni azt, amíg még lehet.
Az atomerőművek jó részét elkezdték leállítani, ami vegyes sikerekkel járt, hiszen a világ változott. A körülmények pedig elértek egyes erőműveket, ami kisebb, ill nagyobb robbanásokat okoztak. Szerencsére a károkat leminimalizálták az új feltalálásoknak köszönhetően, és  a területeket lefedték védelmi rendszerrel.
Az áradások, viharok, hőhullámok, atomsugárzás több ezer emberrel végeztek. Ez volt az a pillanat, amikor a világ megmaradt része rádöbbent, hogy az emberiség a kihalás küszöbén áll, és ha nem tesznek valamit, akkor nem kerülhetik el azt.

2200.
A világ összefogott, több ország tudósai dolgoztak fáradhatatlanul azon, hogy megmentsék az emberiséget maradékát. Nem a saját életüket féltették, hanem a jövőt, az emberiség fenn maradását a bolygón.
Kezdetét vették az áttelepítések, terület lezárások, a világ energiaforgalmának átalakítása. Elkezdték kihasználni a természet adta forrásokat: a napot, és a szelet.
A viharok idővel elcsendesedtek, de addigra a világ teljesen megváltozott.

A tudósok egy része a sugárzás, a természeti erők által rombolás elleni védelmen dolgoztak, míg mások az emberiség megmentéséért sürgették meg genetikai kísérleteiket.
Az emberek génállományát állatokéval kezdték keverni. Számos mutáns alakult ki, míg elérték a valódi céljukat. Olyan lényeket hoztak létre, akik nagyobbak, gyorsabbak és erősebbek az embereknél.  Immunisak a legtöbb méregre és betegségre. De, ami a legfőbb volt, hogy keményebb környezetben is megélnek, és jól érzik magukat olyan helyeken is, ahová ember be se merné tenni a lábát, a sugárzást is túlélik lebetegedésük ellenére. Ők lettek a neoliták.

2350.
A neoliták még mindig kísérleti körülmények között élnek.Technológiától mentesen, még is emberi behatással, irányítással. Az emberek megfigyelik őket egy elzárt területen, amiről az ott élő neoliták azt hiszik, hogy csak ennyi a világ. Viszont elég volt egy hiba, hogy fény derüljön az igazságra. Az embereknek így dönteniük kellett : kiirtják, amit teremtettek, vagy megpróbálnak velük együtt élni.
Az együtt élés a kezdetekben nehézkes volt, hiszen sok mindenben különböztek az emberektől, de végül találtak megoldást. Viszont a neoliták megszokták azt, hogy számukra nem létezett technológia, és életüket így is folytatták.

2400.
Az emberek száma a neoliták száma alá csökkent, hiszen a két faj keveredni kezdett egymással, ami az emberek számára előnyös volt, de a neoliták részéről nem. A félvérek gyengébbek voltak, kevésbé ellenállóak.
Végül több kisebb csoportosulás kivált az együtt élésből és elvándorolt , hogy saját életet kezdjen a világ egy más részén.

2410.
Khagra törzse elsőként hagyta az Együttélést, de miután híre ment annak, hogy egyre több a vita, egyre több a lázadás, hogy az emberek egy része nem akarja elengedni a még ott élőket. Furcsa hírek arról is szóltak, hogy egyes neolitákat kényszerítenek arra, hogy embereket ejtsenek teherbe, vagy épp fordítva, hogy a két faj még jobban keveredjék, és felhíguljék. Khagra ezt nem nézte tétlenül, visszatért, és megtámadta az Együttélés városát. A tiszta vérű neoliták mellé álltak, és kezdetét vették az első harcok, amiket újabbak követtek, és a világ újra átalakulni látszott.

2500.
Egy teljesen új világban járunk, ahol már a neoliták uralkodnak. Az embereket több helyen szolgasorsba vetették, ahogy a félvéreket. A neoliták ebben az időben már úgy tekintenek magukra, mint egy felsőbbrendű fajra. A múlt árnyai homályba vesztek a háborús időszakban, és az-az következő időkben.

2600.
Az idő múlásával tudás elhalványult, hiszen friss információk nem álltak rendelkezésre, nem volt aki tanítson, felfedezzen, karbantartson. A neoliták számára ez nem okozott gondot, hiszen őket már úgy "nevelték" régen, hogy technológia nélkül éljenek, és ezt a vonalat a későbbiek folyamán is megtartotta a többség az emberek erősködése ellenére is. Csak a régi , még fenn maradt feljegyzésekből lehet tudni milyen is volt a világ, mi vezetett a világ vége felé, és a neoliták nem kívánták azt a vonalat folytatni, így elvetették a tudás technológiára vonatkozó egy részét.

A világon 4 nagy birodalom alakult ki,de vannak szabad területek, avagy a senki földjei. Egyes birodalmakban neoliták az urak, míg máshol próbálkoznak az együtt élés lehetőségével.
Vissza az elejére Go down
1 / 1 oldal

Ugrás :
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Szabályok és leírások-