Desert Empire


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Lopott idő; Balar - Aicha
Today at 12:54 am
írta: Balar
I.N.F.E.C.T.E.D
Szomb. Jún. 02, 2018 10:42 am
írta: Vendég
Ki kicsoda
Hétf. Márc. 12, 2018 11:17 am
írta: Dana Amarah
double the trouble - rayan && kraisorn
Szomb. Feb. 17, 2018 9:53 am
írta: Rayan
D S H
Vas. Feb. 04, 2018 5:55 pm
írta: Vendég
Seattleties
Vas. Jan. 28, 2018 6:59 pm
írta: Vendég
Khagra rend - Parancsnok
Csüt. Jan. 04, 2018 10:24 pm
írta: Admin
Khagra rend - Nagy Mester
Csüt. Jan. 04, 2018 10:05 pm
írta: Admin
A hónap válaszadói
Aicha Khaled
 
Balar
 
Statisztika
Neolita nemesek
8 fő
Neolita polgárok
4 fő
Kiválasztottak 3 fő
Katonaság
1 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
0 fő
Rabszolgák
2 fő
Marilla fiai
3 fő
Khagra rend 1 fő

Vas. Dec. 10, 2017 12:33 pm
Admin
avatar
Hozzászólások száma : 128
Join date : 2017. Jul. 15.
Felhasználó profiljának megtekintése http://desertemp.hungarianforum.com
A Kiválasztottak nem mások, mint a királynő és a bábák által kiválasztott nők, akiket összeválogatnak genetikájuk alapján.
A Kiválasztottak felett csak is a királynő, és a bábák rendelkeznek. Ők felelnek azért, hogy a lányokat megfelelően házasítsák ki genetikájuk alapján. De akadnak itt olyanok is, akikkel ez nem történik meg, nem hagyják el a Kiválasztottak házát. Gyermeküket a házban szülik meg, nevelik, majd amikor serdülő korba érnek a gyerekek a bábák elirányítják megfelelő tanáruk felé. A leány gyermekek többsége viszont a házban marad, ott nevelik fel őket , tanítják, amíg eldől, hogy kiházasításra kerül, vagy sem.

A ki nem házasított lányok, nők látogatóit megválogatja a bába, és a királynő engedélye is szükséges. Az ilyen lányokat csak egy férfi látogathatja, így őket szalaggal jelölik meg.

Kiválasztott hölgyek
- király számára: 3 karakter - szalag színe piros
- herceg számára: 2 karakter - szalag színe szürke
- Napherceg számára : 2 karakter - szalag színe citromsárga (napsárga)
- mesterek számára: 4 karakter
- egyéb: 5 karakter

A Kiválasztottak háza mindig a legnagyobb városban található meg, ahol a bába is székel.
A házba csak is selejtek dolgozhatnak legyen az neolita, félvér, vagy ember.

A Kiválasztottak bárhonnan ki kerülhetnek, ahonnan csak a királynő megparancsolja, hogy azt a leány gyermeket kötelező a családnak beadni a házba. A látszat ellenére pedig a családok szívesen adják leányaikat, hiszen ez egyfajta megtiszteltetés volt mind a család, mind a gyermek számára, hiszen azt jelenti, hogy genetikájuk megfelelő, sőt tovább nemesíthető.

A lányok oktatásban részesülnek mind csábítási, önvédelmi, egyszóval minden olyanban, amivel képességeiket fejleszthetik, hiszen sosem tudni mely tudásukra lesz szükségük. Ebből is adódik az, hogy nem csak a külsőségek a fontosak, hanem a csábítás mellett a harc, a fegyverforgatás, stratégiák, logikát, háztartás vezetés stb. Egyszóval minden olyanba belekóstolhatnak tanulmányaik alatt, amitől jobbak lesznek,többek, hiszen nem mindenki egyformán ért dolgokhoz.

A legtöbbször könnyed ruhákat viselnek, főleg, ha vendég érkezik, aki szemügyre óhajtja venni őket. Máskor pedig kényelmes ruházatot viselnek.

A vendégek egy része már papírral a kezébe érkezik, hogy számára ezt, vagy azt a lányt jelölték ki. Hiszen olykor se egyik, se a másik fél nem választhat.

A házban szigorú törvények uralkodnak. Ennek ellenére gyakran rivalizálnak egymással a lányok , viszont ez soha nem fajult eddig tettlegességig, ennél azért okosabbak. Ha ez még is megtörténik a királynő szigorúan ítélkezik, és ebbe a királynak sincs beleszólása. Jobb esetben a lány elveszít mindent, selejtté teszik, szolgasorsba nyomják, rosszabb esetben pedig életét is elvehetik. Büntetés mértéke függ a tett súlyától, de ha életet vesz el valaki, az sajátjával felel.

Egy Kiválasztott tisztátalanná válik,
- ha nem a megengedett férfival hál
- ha megerőszakolják
- ha kíséret nélkül közlekedik a városban
- ha köztudott róla, hogy ártatlan, és első éjszakáján kiderül ennek ellentéte

A Kiválasztottak szabadon mozoghatnak a házban, és a város bizonyos kerületeiben. Főleg a nemesek lakta területeken. A várost viszont soha nem hagyhatják el.
A házból kilépve legalább 2 selejt őr kíséri őket, és figyeli minden lépésüket. Soha nincs olyan, hogy egyedül hagyják, hiszen akkor az ő életük lenne oda, családjuké. Tisztára mosott nevük, hiszen neolita selejtként csak így tudják családjukat újra kiemelni, büszkévé tenni.
Vissza az elejére Go down
1 / 1 oldal

Ugrás :
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Szabályok és leírások-