Desert Empire


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Lopott idő; Balar - Aicha
Today at 12:54 am
írta: Balar
I.N.F.E.C.T.E.D
Szomb. Jún. 02, 2018 10:42 am
írta: Vendég
Ki kicsoda
Hétf. Márc. 12, 2018 11:17 am
írta: Dana Amarah
double the trouble - rayan && kraisorn
Szomb. Feb. 17, 2018 9:53 am
írta: Rayan
D S H
Vas. Feb. 04, 2018 5:55 pm
írta: Vendég
Seattleties
Vas. Jan. 28, 2018 6:59 pm
írta: Vendég
Khagra rend - Parancsnok
Csüt. Jan. 04, 2018 10:24 pm
írta: Admin
Khagra rend - Nagy Mester
Csüt. Jan. 04, 2018 10:05 pm
írta: Admin
A hónap válaszadói
Aicha Khaled
 
Balar
 
Statisztika
Neolita nemesek
8 fő
Neolita polgárok
4 fő
Kiválasztottak 3 fő
Katonaság
1 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
0 fő
Rabszolgák
2 fő
Marilla fiai
3 fő
Khagra rend 1 fő

Khagra rend és Marilla fiai

 :: Szabályok és leírások Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Vas. Dec. 24, 2017 12:59 pm
Admin
avatar
Hozzászólások száma : 128
Join date : 2017. Jul. 15.
Felhasználó profiljának megtekintése http://desertemp.hungarianforum.com
Khagra rend

Múlt és jelen
2410- ben Khagra törzse elsőként hagyta az Együttélést, de miután híre ment annak, hogy egyre több a vita, egyre több a lázadás, hogy az emberek egy része nem akarja elengedni a még ott élőket. Furcsa hírek arról is szóltak, hogy egyes neolitákat kényszerítenek arra, hogy embereket ejtsenek teherbe, vagy épp fordítva, hogy a két faj még jobban keveredjék, és felhíguljék. Khagra ezt nem nézte tétlenül, visszatért, és megtámadta az Együttélés városát. A tiszta vérű neoliták mellé álltak, és kezdetét vették az első harcok, amiket újabbak követtek, és a világ újra átalakulni látszott.

Khagra végül újonnan szerzett tagjaival, megerősödött, létszámban megnövekedett törzsével új helyett keresett magának a világban, és eltökélt szándékává vált az, hogy megelőzze e neolita faj elkorcsosodását. A táborába került emberek, félvérek kegyetlen bánásmódban részesültek. Végül pont ez a kegyetlenség lett az, ami célponttá tette őket.

Ez volt az első összeütközésük a Marilla fiaival. Mind a két oldal számos tagot vesztett, és végül Khagra is meghalt. A csata ugyan ekkor véget ért, de a vezér eszméje fenn maradt.
Nagy városba tömörülve hozták létre első rendűket, majd újabbak, és újabbakat hoztak létre szerte a világ nagyvárosaiba. Így jelenleg nincs olyan terület , ahol ne lehetne őket megtalálni.

Toborzás
Tagjaik olykor önként állnak közéjük, de nem egy esetben előfordult, hogy erőszakkal emelték maguk közé, a gyermekek kinevelése pedig folyamatos.
Tagtoborzás azért a legtöbb esetben még is rábeszéléssel, vagy beházasítással történik.

Régi és új célok
Khagra elsődleges célja az volt, hogy megvédje a neolita faj génállományát, és hogy kiterjessze a hatalmát. Másodlagos célja pedig az volt, hogy minél több neolitát tudjon a sorai között, és ehhez bármilyen eszközt szívesen használt. Az emberek csak szolgáknak jók, és sterilizálni kell őket. A félvérek pedig csak halált érdemelnek.
Mára a rend céljai megmaradtak, de igazodniuk kell a világ új törvényeihez. Így bizonyos tevékenységüket titok övezi, és csak a tagok tudnak róla. Külső szemlélő ténylegesen egyfajta szektát lát bennük, még a falak mögött tovább folyik az, ami régen is.

Legújabb céljuk, hogy a neolita rangban feljebb állókat valami úton módon bejuttassák a Kiválasztottak házába, hiszen ott találhatóak fajuk legkiválóbb női. Viszont a szabályok ezen a téren őket is kötik, így ezen cél elérésért ugyan úgy meg kell dolgozniuk, és bizonyítaniuk, mint másoknak, akiket beengednek.

Ranglétra
Nagy Mester – jelenleg ő a fő vezetője a rendnek. Nevezhetnénk úgy is igazából, mint valami vallási fanatikust, aki nem tűr meg egy embert, vagy félvért sem. Egyes pletykák szerint szívesen is kínozza meg ezt a két alantas fajt. A nagy mester Khagra vérvonalából származik

Parancsnokok - ők vezetik a nagyvárosok házait
Katonák - ők védik a nagymestert, és a házakat
Rang nélküli tagok - bármilyen munkát végezhetnek a házon, illetve azon kívül. Ők toboroznak tagokat
Vissza az elejére Go down
Vas. Dec. 24, 2017 3:08 pm
Admin
avatar
Hozzászólások száma : 128
Join date : 2017. Jul. 15.
Felhasználó profiljának megtekintése http://desertemp.hungarianforum.com
Marilla fiai

A csoportosulás ismert világszerte. Van , aki csak lázadóknak nevezi őket.
A csoport tagjait a világ legtöbb részén üldözik, ismertebb tagjainak a fején vérdíj is van.
Tagjai pedig nem mások, mint azok a félvérek, és családjaik, illetve ügyük szimpatizáns neolitái, akiknek céljuk , hogy véglegesen eltöröljék a rabszolgaságot. Elérjék, hogy mindenkit egyelő jogok illessenek.
Újra létre jöjjön egy teljes társadalom, ahogy az együttélés során is.
Másodlagos feladatuknak tekintik a technológia utáni kutatást, mert úgy hiszik ezzel minden előre mozdítható lenne. Nem él bennük az a tudat, hogy a technológia újra használata , akár egy második világ végét is okozhat.


A múlt


Nagyjából 150 éve történt hogy egy kisebb rabszolga csoportosulás fellázadt fogva tartóik ellen. A leszámolás számos életet követelt , mind a két oldalt, és a szökött rabszolgák bujdokolni kényszerültek tettük következményeként. Ráadásul tettüknek más következményei is voltak, így több helyen kisebb , nagyobb lázadások törtek ki. Volt, amit levertek, volt, amit nem.
Ezt meghallva igyekeztek szervezetbe tömörülni, és egy eldugott helyen létrehozták kicsit településüket, és az idők folyamán kiemelkedtek köztük a legbátrabbak, legbölcsebbek. Az első vezetőjük az az ember volt, aki a lázadást is vezette, aki kirobbantotta egy ember nő miatt, akit szívéből szeretett. Marillának hívták, s bár csak egy rabszolganő volt ő is, emlékét megőrizte a sírig.
Innen ered a szervezet neve, melynek eredetét a jelen időben már csak kevesen ismerik, s ténye lassan a feledés homályába süllyed. Az közös célok viszont egyre csak körvonalazódtak kifelé.


Napjainkban
A szervezet mára már több ezer főt számolhat világszerte. Garamantes városában és annak közelében (a jelenlegi játékterületen), durván pár százan vannak.

-Mahakam sziklás hegység-

Ez a hegység ad otthont a Marilla fiainak Kelet Birodalmának. Innen vezetik ténykedéseiket, ide menekítik ki társaikat. Leginkább rejtett barlangokban laknak. Vizet egy még ki nem apadt forrás biztosít nekik, amit úgy gondolnak kapcsolatban áll az oázissal valamilyen módon.

Jelenleg itt megtalálható a fővezér és Aldan is, akit kinevezett ennek a kis csoportosulásnak a vezetésére. Illetve a Király személyének változása ügyén a fővezér lehetőséget látott a változásokra, ezért jött ide személyesen. Erről viszont csak kevesen tudnak, egészében 2-3-4 személy.


Rangok & Ki kicsoda

Leginkább egy amolyan szabadcsapatnak kell elképzelni. Az egyes csoportosulásoknak megvannak a maga helyi vezetői, hősei, vannak személyek akiket a szervezeten belül világszerte ismernek, nevük hallatán tátva maradnak a szájak, ha megjelennek valahol, ott akár parancsolhatnak is másoknak, ha az ottani vezető ezt jónak látja. Jelenlétük mindenképp erősíti a társaságot, főleg ha valamilyen nagyobb horderejű szervezkedésbe fogtak. Vannak gyógyítók, öregek, bölcsek, hősök, okosok és buták, ismertebbek és ismeretlenek, újak és régiek..stb..stb.


A fővezérről
A fővezérek mindig is emberek voltak, mindig abból a családból, akitől elindult ez az egész szervezet. Kilétüket mindig kevesen ismerték és ismerik, ellenben a nevüket ismerik az egész szervezeten belül, tehát konkrétan azt hogy Rayan ismeri mindenki, azonban kevesen (néhány fő) tudnak hozzá arcot kötni.
Parancsaikat, rendelkezéseiket, a maguk sajátos módján mindig követik és elfogadják, akármilyen formában kapják azt meg. (Mert a legtöbbször csupán üzenetként érkezik valaki által)


Tippek karakter alkotáshoz
Nyilván a szervezeten belül mindegy hogy ki milyen (gonosz, vagy jó, vagy pepita), míg a vezetőknek engedelmeskedik, a rá szabott feladatokat elvégzi, és amíg egy a közös érdek.
Ha ismertebb karaktert akarsz, semmi gond, van hely az ilyeneknek, válassz egy nevet: például Cornelia a Kedves (gyógyító), vagy Konor a Kegyetlen...stb...stb.. ez csak név-ötletelő.

Ha ismerni akarod személyesen a fővezért, akkor vedd fel a kapcsolatot Rayan-al üzenetben és együtt kitaláljátok a hozzá fűződő történetet, hátteret.


Leírás egy részét , és az alapötleteket köszönjük Rayan-nek!
Vissza az elejére Go down
1 / 1 oldal

Ugrás :
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Szabályok és leírások-