Desert Empire


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Lopott idő; Balar - Aicha
Today at 12:02 pm
írta: Balar
Éjszakai csapás - Balar&Vashti
Vas. Nov. 19, 2017 5:33 am
írta: Balar
Vad kecske Ivó - Rayan & Kraisorn
Szer. Nov. 15, 2017 6:17 pm
írta: Rayan
Reggeli beszélgetés; Thylia - Aicha
Hétf. Nov. 13, 2017 8:49 pm
írta: Aicha Khaled
aglaie && talen-jei
Pént. Nov. 10, 2017 8:29 pm
írta: Aglaie
Hazaváró - Shaneeka & Rayan
Kedd Nov. 07, 2017 8:59 pm
írta: Rayan
A hónap válaszadói
Balar
 
Aicha Khaled
 
Rayan
 
Dana Amarah
 
Vashti Shohreh
 
Thylia Shaphire Beshenal
 
Admin
 
Kraisorn Suriyasen
 
Bassam Al Zaghar
 
Shaneeka
 
Statisztika
12 fő
Férfi
9 fő
Neolita nemesek
8 fő
Neolita polgárok
4 fő
Hárem 3 fő
Katonaság
1 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
0 fő
Rabszolgák
2 fő
Marilla fiai
3 fő
Agrona rend
1 fő

Baigazar & Bassam - vadászat

 :: Kelet Birodalma :: Farra-oázis Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
avatar
Hozzászólások száma : 73
Join date : 2017. Jul. 28.
Szer. Aug. 16, 2017 2:26 pm
A múltkori kis beszélgetésünk óta nem találkoztam az öcsémmel. Még mindig fájó pont nekem az a találka, és ahogy elment. És hogy hagytam elmenni, de akkor jobbnak láttam. Azóta nem is beszéltem erről senkivel sem, pedig jól esett volna. de kit érdekel a király lelki világa? Senkit. Anyámnak meg van elég baja, így is a fene tudja, hogy pontosan mit gondolhatott, amikor meghallotta mit műveltünk.
Annak ellenére, ami történt én nem haragszom rá. De megértéssel , magyarázkodással nem megyek nála sokra. Sőt volt egy olyan érzésem ,hogy ha akarnák vele beszélni nem jönne, elkerülne. Nem csodálkozom rajta, de ez nem maradhat így, ezért meghoztam egy döntést miután pár dolognak utána érdeklődtem. A legutóbb leckéket adtam neki, ami elég jóél végződött, így most arra gondoltam, hogy elviszem magammal a sivatagba. Az Oázis környékén kell ellenőrizni valamit, de addig is kettesbe leszünk, majd onnan viszünk magukkal embereket.
Kiadtam, hogy készítsenek elő két lovat, majd felmentem és megkerestem. Legutóbb paranccsal rendeltem magamhoz, lássuk, hogy most milyen lesz a személyes meghívás.
Megkerestem, a hálókörletében volt. A szolgák azt suttogták, hogy jó éjszakája volt, talán jó kedvében találom.
Nem akartam hívatlanul belépni termeibe, pedig megtehettem volna, így inkább illedelmesen kopogtam , és csak utána léptem be hozzá.
- Jó reggel Baigazar- köszöntöttem, majd rögtön a lényegre is tértem.
- Mit szólnál ahhoz, ha ma elkísérnél az oázisba és onnan tovább mennénk a környékre egy kisebb csapattal, mert valami mutáns betört az oázis szélére és károkat okozott. A nyom olvasok pedig végre a nyomára akadtak, és le kellene vadászni – ecseteltem neki a dolgokat, lássuk, hogy mit szól hozzá, milyen kedve van ma tényleg.
Jó lenne ismét vele tölteni a nap jó részét, és kalandozni kicsit. A beszéd nem elég számára, talán tettekkel bizonyíthatok, hogy itt vagyok, és nem megyek sehová. Tudom, hogy mindent nem pótolhatunk be az elveszett időnkből, de a jövőt még kiépíthetjük jól is akár.
- Ha van kedved akkor lent várnak a lovak és mehetünk- néztem rá kérdőn, és vártam a fejleményeket. Vajon falat bontunk megint vagy vadászunk egyet közösen.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hozzászólások száma : 7
Age : 24
Join date : 2017. Jul. 29.
Szomb. Aug. 26, 2017 8:43 am
Elég irritáló a családom. Főleg a bátyám. Visszajött. Nem is ez a probléma igazából...nem ez a legnagyobb probléma. Hanem hogy már neki is meg kellene felelnem...nem csak anyámnak. Apa testvére is olykor útban van, átnéz rajtam, mintha nem is léteznék...neki is csak Bassam létezik, ahogy apa számára. A bátyámmal csak kerültük egymást...legalábbis én megpróbáltam ott lenni, ahol ő biztos nincs jelen. Járőröztem, a szárnyaimat próbálgattam...nem megy még tökéletesen de kezdek ráérezni az "ízére". Jelenleg a mai nap nem kell sehova sem mennem, a váltást lerendeztük tegnap, bár lehet másnak a keze ügye van a dologban. Épp a teremben voltam, öltöztem egy kiadós terepmunkára, d egy kopogás zökkentett ki, mikor a hosszú kabátomat vettem fel, majd igazítottam rajta.
- Jöjj beljebb. - mivel nem igazán figyeltem a részletekre, így nem is tudtam ki akar meglátogatni, csak a hangjára kaptam fel a fejem... a fivérem. Rideg pillantással adóztam őt, majd egy hátat fordított 'Reggelt' is morogtam neki. A kis felszólalására mint ötlete... megállásra késztetett, meglepetten pillantottam rá a vállam felett, amolyan, ez komoly? Szóval kalandozni akar az öccsével... minő váratlan fordulat. Nem elég hogy lelépett, majd váratlan felbukkant, aztán az épületet is megrongáltuk... képes volt kezet emelni az öccsére... én nem a Királyt látom benne. szeretném őt a bátyámként látni. Csak sóhajtottam, mikor a lovakkal jött.
- Bassam... - unottan szólt ajkaim közül a neve, majd felé fordultam egész testben.
- Jó legyen, elkísérlek az utadon. - léptem a fegyvereimért, amiket elhelyeztem a kabátom alatt és nadrágövemen. Aztán elé léptem, belenéztem mélyen a szemeibe, majd elléptem mellette hogy kilépjek a termemből. Az ott grasszáló őrhöz szóltam.
- A Királlyal dolgunk akadt. Ne engedj senkit a körletembe. Senkit! - nyomatékosítottam neki az utolsó szót, amire haptákba vágta magát. Senki alatt, tényleg senkit értettem. Se anyám, se Ophelia, se a Napherceg... Senkit. fivéremre pillantottam.
- Nem azt mondom, hogy van bármi kedvem is veled menni...de jobb, mintha megenne az unalom.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hozzászólások száma : 73
Join date : 2017. Jul. 28.
Kedd Szept. 05, 2017 6:12 pm
Mondhatnám, hogy nem tűnt fel, hogy a saját öcsém kerül, de akkor hazudnék. Sajnálom, hogy így alakultak a dolgaink, hogy amikor akartam nem jöhettem haza, aztán meg már nem is igazán akartam. Jobba élveztem a kalandos életemet, mint azt, hogy itt kell lennem, és letudni a kötelességeimet. Igen bűnös vagyok ,de apám is, amiért elszakított minket. Miután apám elutasította visszatérésemet gondoltam, hogy üzenek neki jöjjön velem, de még fiatalnak tartottam. Arról nem is beszélve, hogy anyánk nem engedte volna el.
A múltkori kis kabarénk óta, hogy átrendeztük kissé a palotát hagytam nyugodni, de már hiányzott a társasága. És tisztába vagyok azzal, hogy lehetetlen lesz ezt bepótolni, képtelenség, de attól még próbálkozhatunk. Tervezhetünk közös dolgokat, és én szeretnék is, csak nehéz úgy, hogy ha mindenki árgus szemekkel figyeli, hogy mit csinálok, teszek, mire döntök, hol és hogyan jelenek meg. Kikészít ez a sok kötöttség, de kötelességem. Valahol mindig is tudtam, hogy ez az időszak be fog következni, de reménykedtem, hogy még sem.
Láttam rajta, hogy nem tetszik neki, hogy itt vagyok. Reakciója egyértelmű volt, amikor meglátott, de ezzel nem fog elriasztani. Ahhoz ennél sokkal, de sokkal többre lenne szüksége.
Kezemet hátra tettem, és úgy vártam, hogy vajon ismét kitör, vagy megadja e magát.
Válaszára, hogy velem tart, csak annyit válaszoltam most:
- Örülök neki – szememet le se vettem róla, álltam pillantását.
- Mit rejtegetsz te a szobádba, hogy senki nem mehet be? – kérdeztem kíváncsian, és visszafelé néztem a lakrészébe. De csak kis ideig, nem akartam ezzel cukkolni vagy valami. Egyszerűen annyira feltűnően kitiltott onnan mindenkit, hogy csak na. Amit azért nem értek, hiszen kimerne amúgy is bemenni esetleg a szolgákon kívül a lakrészébe?
- Hm, tehát jobb vagyok az unalomnál –vigyorogtam rá teli képpel, és kicsit oldalba böktem.
- pedig úgy hallottam, hogy nálam jobb unaloműződ is volt nem rég – jegyeztem meg halkan, és rákacsintottam, mert azért nekem is a fülembe jut, ha valaki szalagot rak egy lányra.
- A lovak már várnak ránk, és az a nagybatár állat is – jegyeztem meg neki menet közbe.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
Sponsored content
Sponsored content
Vissza az elejére Go down
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Vendégfórum

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Kelet Birodalma :: Farra-oázis-
Ugrás: