Desert Empire


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Lopott idő; Balar - Aicha
Today at 12:54 am
írta: Balar
I.N.F.E.C.T.E.D
Szomb. Jún. 02, 2018 10:42 am
írta: Vendég
Ki kicsoda
Hétf. Márc. 12, 2018 11:17 am
írta: Dana Amarah
double the trouble - rayan && kraisorn
Szomb. Feb. 17, 2018 9:53 am
írta: Rayan
D S H
Vas. Feb. 04, 2018 5:55 pm
írta: Vendég
Seattleties
Vas. Jan. 28, 2018 6:59 pm
írta: Vendég
Khagra rend - Parancsnok
Csüt. Jan. 04, 2018 10:24 pm
írta: Admin
Khagra rend - Nagy Mester
Csüt. Jan. 04, 2018 10:05 pm
írta: Admin
A hónap válaszadói
Aicha Khaled
 
Balar
 
Statisztika
Neolita nemesek
8 fő
Neolita polgárok
4 fő
Kiválasztottak 3 fő
Katonaság
1 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
0 fő
Rabszolgák
2 fő
Marilla fiai
3 fő
Khagra rend 1 fő

Térkép és más birodalmak

 :: Szabályok és leírások Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Szomb. Aug. 19, 2017 9:39 am
Admin
avatar
Hozzászólások száma : 128
Join date : 2017. Jul. 15.
Felhasználó profiljának megtekintése http://desertemp.hungarianforum.com

[/center]
Vissza az elejére Go down
Hétf. Okt. 02, 2017 8:19 am
Admin
avatar
Hozzászólások száma : 128
Join date : 2017. Jul. 15.
Felhasználó profiljának megtekintése http://desertemp.hungarianforum.com
A világ egyéb részei


Szigeti Hatalmak
A szigeteken több kisebb hatalmi csoportosulás működik, amik jó rész hol egymással vannak elfoglalva, hol pedig kalandoznak a környező vidékeken.
Talán ez az egyetlen hely, ahol az emberek nagyobb számban élnek, és jó részt szabadok. Szerződést kötöttek a környékbéli neolitákkal, így ha, nem is békességnek élnek egymással, de megférnek egymás mellett.
A környéken leginkább hajókkal közlekednek, és a szárazföldön számtalan kikötő található. A halászat korlátozva van, de még így is lehetőségük adódik kereskedelemre. Viszont, ahogy máshol, úgy itt is akadnak olyan állatok, amik valamilyen szinten mutálódtak, így joggal lehet mondani azt, hogy ha nem is hemzseg a hely a vízi szörnyektől, de azért akadnak. Viszont igyekszenek kiirtani őket. Számtalan helyi vadász a fogyatkozó szörnyek száma miatt vándorolni indult, vagy a hegyeken átkelve Veszedelmes vizek környékét választották élőhelyül.
Mivel elég távol van a többi birodalomtól ez a terület és délről pedig a pusztaság szegélyezi, így igen csak elzárt és inkább foglalkoznak egymás, és a maguk bajával , dolgaival, mint hogy a külvilággal.


Veszedelmes vizek
Az a második olyan terület, amelynek jó részét víz borítja. Nagyon kevés a szárazföld, illetve a vízen található szigetek igen csak kicsik, max egy nagyobb család , ha él rajta. A vízi közlekedést viszont nehezíti a környéken elszaporodott vízi lények, szörnyek sokasága, akiket itt inkább úgy mond szaporítanak húsuk miatt, mint, hogy kiirtsák őket. Ezért is találni itt sok vadászt, akik köztes együttműködéssel dolgoznak azon, hogy ez a terület továbbra is érintetlen maradjon, ne irtsák ki. Ezért is igen csak erős őrség, és fal veszi körbe az egész területet, amiben nagy segítséget nyújtanak a magas hegységek.
A területen csak neoliták élnek. Az emberek száma igen csekély, és csak rabszolgaként vannak jelen.


Kietlen pusztaság
A hely teljesen lakatlan.
Itt található talán a legtöbb régről fenn maradt épület, és a régi központi kísérleti labor is ezen a területet van elrejtve. Pontos helyét senki sem ismeri, és keresni. Elfeledkeztek róla.
A terület veszélyzónának van titulálva , hiszen a mutáns élőlények, a félre sikeredett kísérleti egyedek ezen a részen szaporodtak el leginkább.
A mellette elhelyezkedő birodalmakat számtalan vadállati támadás éri a határvonalak mentén illetve a rablókból, banditákból is bőven van elég a peremterületeken, de mélyebbre még ők sem merészkednek.


Keskenyhegység Birodalma
A birodalom nem hiába kapta hegységről a nevét, hiszen területe csak a perem vidékeken mondható síknak.
A hegységek miatt elég jó a terület vízhálózata, és tartalékai. Jóformán, ha az ember átjut a hegységeken , akkor a hegységek által közrezárt területet egy szép zöld oázist talál, ahol számtalan olyan növény is megél, ami más helyeken nem. A területe igaz sokkal kisebb, mint a keleti, vagy a déli birodalomnak, de még is ennek a zöld területnek köszönheti gazdagságát, így a kereskedelem folyamatosan virágzik a területen.
A birodalmat neoliták lakják jórészt, viszont kevésbé tartják szolga sorsban az embereket. Teljesen változó, hogy szabadon mozoghatnak e, vagy úgy, mint a szomszédos birodalmakban. A neoliták nem szolnak bele abba, hogy társaik , hogy tartják szolgáikat.

Dél birodalma
A birodalom eléggé el van keskenyedve és hosszú, ezért több részből áll. Mondhatnánk úgy is, hogy kerületekből, amiket a helyi törzsfők vezetnek, aki kelszámolással tartoznak a központba, ami szó szerint középen található, és a helyi khal fogja össze a többieket. Mondhatnánk úgy is, hogy kis király, de nem szereti ezt a megnevezést.
A birodalom legbékésebb vége a keleti oldalon van, és ahogy egyre jobban haladunk nyugat felé , úgy vadul el minden a tájtól kezdve, a neolitákig minden.


Vissza az elejére Go down
1 / 1 oldal

Ugrás :
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Szabályok és leírások-