Desert Empire


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Csiripelő
Friss postok
Parancsnoki lánc
Csüt. Dec. 14, 2017 10:57 am
írta: Samir Bendak
nothing feels like home anymore
Szer. Dec. 13, 2017 4:30 pm
írta: Talen-Jei
Félvér Tábor - FRPG
Vas. Dec. 10, 2017 11:00 pm
írta: Vendég
Maradni kívánok!
Vas. Dec. 10, 2017 11:05 am
írta: Aglaie
Hazaváró - Shaneeka & Rayan
Szer. Dec. 06, 2017 6:59 pm
írta: Rayan
A hónap válaszadói
Rayan
 
Balar
 
Aicha Khaled
 
Dana Amarah
 
Admin
 
Samir Bendak
 
Kraisorn Suriyasen
 
Aglaie
 
Shaneeka
 
Talen-Jei
 
Statisztika
12 fő
Férfi
9 fő
Neolita nemesek
8 fő
Neolita polgárok
4 fő
Hárem 3 fő
Katonaság
1 fő
Félvérek 4 fő
Szabad emberek
0 fő
Rabszolgák
2 fő
Marilla fiai
3 fő
Agrona rend
1 fő

Sigyn
Rabszolga - félvér
avatar
Hozzászólások száma : 23
Tartózkodási hely : Alattad...uhm mármint Garamantes
Join date : 2017. Aug. 15.
Szomb. Aug. 19, 2017 3:00 pm

 
Karakter neve


 

 

 
ϟ Név: A karakter teljes neve
ϟ Kor: ~65 felett
ϟ Faj: neolita
ϟ Szexuális beállítódás: heteroszexuális
ϟ Rang: "Városi Keresztapa"
ϟ Foglalkozás: ha ebben a világban van maffia, nos, te mélyen beletartozol
ϟ Play by: Tom Hardy, Franggy Yanez, Ryan Hurst

ϟ Kapcsolat: Amíg létezik kereskedelem, addig fekete piacok is lesznek, ahol kétes alakok közt cserél gazdát áru és pénz. Ahol ha nem fizetsz másnap meghal egy szeretted , esetleg a kietlen sivatag nyel el örökre. Nos, te ezekben a körökben mozogsz játszi könnyedséggel. A városiak körében persze te lehetsz tisztességes nemes, egyszerű polgár (userre bízom), ám a sötét sikátorokban már egészen másként cseng a neved. Szereted a hatalmat, imádod az üzletet. Kíméletlen is vagy benne, hisz az erősebb kutya b*szik elvet vallod, és nem tűröd hogy valaki is hasonló babérokra törjön. Ez a te városod, már a sötétebbik része, az embereid hűek hozzád, ilyen vagy olyan okokból. Ki a pénz miatt, ki valódi hűségből és tiszteletből. Hideg fejjel üzletelsz legtöbbször, de olykor elragad a hév, az agresszió eluralkodik rajtad, leszáll a vörös köd, és ott valaki meghal. Persze a katonák sokszor az alvilági neved, és a vélt embereid nyomában vannak, de most hogy más a király, még jobban kiterjesztheted a szárnyaid, az új király még tapasztalatlan.... Nem célod legális, nagyobb hatalomra szert tenni, neked elég az a fok a ranglétrán ahol épp állsz, hisz máshol jobban jövedelmez a kapaszkodás.
Nos, akkor térjünk is rá a Sigyinnel való kapcsolatodra. Hogy miért veszed meg? Annyi és annyi ötletem van! Lehetsz régi ismerőse, abból az időkből amikor még másik város nemes, de sötét Úrnőjét szolgálta. Megfoghat benne valami, ami nem ereszt...egyikőtöket sem. Lehetnek vele egyszerű, szolgai terveid, vagy akár szimpla üzlet is. Nem fog zökkenőmentesen menni ez a kapcsolat, de a kezdeti nehézségek végül talán jövedelmező fordulatot vesznek. Hiába fél a férfiaktól, hiába vonzódik jobban a nőkhöz Sin, a körülötted lengő hatalom, a dominancia, a kegyetlen hév, a hideg céltudatosság, a forrongó agresszió, a szadizmus és a magabiztos férfiasság az amitől a vöröske lába megrogyik, amitől kapkodja a levegőt, amitől előbb utóbb hozzád idomul. Szereted adni a fájdalmat, nem csak egy-egy üzlet lebonyolításakor, a szexben is. Szadista vagy egy igazi domináns rohadék, aki élvezetét leli a kipirosodó bőrben, a kidörzsölődő csuklókban, a kiserkenő vérben. Talán pont ezért is vagy oly' sikeres abban amit csinálsz. Mert kurvára élvezed.
Mennyire fog meglepni, amikor majd rájössz, hogy Sin félvér? Mennyiben fog megváltozni az érzelem ami miatt magad mellett tartod? Mennyiben fogsz megváltozni te magad?

Huh, nos. Remélem nem szabtam meg túl sok mindent. Nos, a karakterrel nem feltétlenül szeretnék szerelmi szálat, de a szexualitás fontos része a kapcsolatuknak. Hogy mellette lesz e macskád, feleséged, gyerekeid, még több ágyasod rád bízom. Ahogy azt pedig kettőnkre, és a játéktéren való alakulásra mi lesz a jövőben. Eladsz, megölsz, kidobsz, felkarolsz, rajtad, rajtunk áll. Nagyon sok ötletem van számos lehetőséget fel tudok sorolni.
Olyan usert keresek, aki nem fél a durva játékoktól és van kreativitása aktívan hozzájárulni a játékokhoz.
Kérlek, ha elviszed jelezd, és még jobban kérlek, ha megunod, vagy bármi, ne tűnj el addig míg el nem adsz, oda nem adsz másnak stb!

Vissza az elejére Go down
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Desert Empire  :: Karakter központ :: Karakterbazár-
Ugrás: